Meer resultaten voor Mechelse herder

   
 
 
 
Mechelse herder
 
Mechelse herder doodgestoken in uitlaatgebied De Put bij Wagenberg Omroep Brabant.
Een Mechelse herder Archieffoto: Pleple2000. Mechelse herder doodgestoken in uitlaatgebied De Put bij Wagenberg. WAGENBERG In hondenuitlaatgebied De Put bij Wagenberg is zondagmiddag een hond doodgestoken. Dat meldt de wijkagent. Een 50-jarige man uit Made liet zijn Mechelse Herder en een zwarte jachthond rond drie uur s middags uit in het losloopgebied.
Mechelse Herder Honden rassen Honden DierenDokters.
De Mechelse Herder is een waakhond, politiehond, sporthond en gezinshond. De Mechelse Herder is een waakzame en actieve hond. Naast zijn aangeboren geschiktheid als bewaker van de kudden beschikt de Mechelse Herder over de eigenschappen van waakhond voor huis en erf.
Mechelse Herder informatie over de Mechelse Herder Royal Canin.
Informeer bij de rasvereniging naar een goed adres van een erkende Mechelse Herder fokker of kennel. Heb je al een Mechelse Herder pup in huis. Weet waar je op moet letten en geef jouw pup de beste voeding op maat.
Mechelse herder.
De meest bekende van de vier Belgische Herders Mechelse, Laekense, Tervuerense Herder en Groenendaeler heeft net als de andere drie varianten dienst gedaan als veedrijver. De Mechelse Herder is een direct afstammeling van werkende herdershonden. Deze eigenschappen zijn nog steeds sterk aanwezig binnen het ras.
Hondenras: de Mechelse herder Dier en Natuur: Dieren.
In 1980 kwam deze groep samen in overleg met professor dr.Ruel, zij fokten met de herders en hier uit kwamen 4 rassen voort; de Mechelse Herder, de Tervuerense Herder, de Groenendaeler en de Laekense herder. In 1982 werden de Belgische herders voor het eerst tentoongesteld en al snelde volgde een rasstandaard.
Mechelse herder Wikipedia.
Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variƫteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd.
Belgische Herdershond, Mechelse.
Mechelse herders verharen doorgaans tweemaal per jaar en ondanks hun korte vacht zorgen ze dan voor flink wat haren in huis. De rasverenigingen; Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden en Belgische herder Club Nederland zijn bezig met de gezondheid van de Belgische herdershond, Mechelse.
Belgische Herdershond, Mechelse Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Belgische Herdershond, Mechelse. Zoals bij veel typen herdershonden komt ook bij de Mechelse Herdershond heupdysplasie en elleboogdysplasie voor. Heupdysplasie komt bij dit ras minder vaak voor dan bij de Duitse Herdershond 5% ten opzichte van 21%, maar nog steeds krijgt gemiddeld 1 op de 20 Mechelaars deze pijnlijke gewrichtsaandoening.
archief Mechelse herder of Malinoi? Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Een mechelse herder of mechelaar zoals we hem noemen is gefokt op pure scherpte, en op het puur op de baas gericht zijn. Van daaruit is het naar andere toe een onbetrouwbare hond, alleen voor de baas gaat hij door het vuur.
Mechelse Herder Pups, Voeding, Verzorging en meer. Alles Over Mechelse Herders.
Daar de beharing bij de Belgische herdershonden verschilt in lengte, aanblik en kleur, werd dit als criterium gekozen om een onderscheid te maken tussen de vier ras variƫteiten: de Groenendaeler, de Tervuerense herder, de Mechelaar of Mechelse herder en Laekense herder.

Contacteer ons