Resultaten voor duitse herder fokker

   
 
 
 
duitse herder fokker
 

SG.29 JHKLH. BSZS.2013 Fraya Pups vom te Streek. koop. Overige honden. Show resultaten. Foto's.' Duitse herder. Links. Gastenboek. Contact. For English language, click here SG.29 JHKLH. BSZS.2013 Fraya vom Streek. V.66 GHKLH.BSZS.2013 Fleurin Show v.d. resultaten. Foto's.' Duitse herder. Links. Gastenboek. Contact. For English language, click here
licg.nl Duitse Herder.
Gebruik de puppy-checklist van het LICG om u te helpen beoordelen of bij u een betrouwbaar adres koopt. Wilt u een volwassen Duitse Herder aanschaffen dan kan dit soms ook via bij de rasvereniging aangesloten fokkers. U kunt ook terecht bij een asiel. Pups geboren na 1 april 2013 of honden afkomstig uit het buitenland moeten verplicht gechipt en geregistreerd zijn door de fokker of importeur.
von delato duitse herder.
Wij fokken uitsluitend met aangekeurde afgerichte honden, dwz dat ze gefokt worden volgens de eisen van de VVDH. Onze pups worden geleverd met Europees paspoort, stamboom en garantiecertificaat / koopovereenkomst. Ze zijn ingeënt, gechipt, ontwormd en volledig onderzocht door onze dierenarts.
Home.
Vanaf mijn 10e levensjaar stond er op ieder verlanglijstje van mij: Duitse Herder, tot wanhoop van mijn ouders. Toen ik 14 jaar was kreeg ik eindelijk mijn Duitse Herder. Na het trouwen, kinderen krijgen, was het zover, een langharige Duitse Herder pup, genaamd Kelly kwam bij ons in huis, 6 jaar later gevolgd door een langharige Duitse Herder reu Rowan van 2 jaar oud uit het asiel.
Home Von Haus Ladeze.
Onze doelstelling sluit daarmee aan op de uitgangspunten en basisprincipes zoals die door Ritmeester Von Stephanitz de grondlegger van het ras van de Duitse Herdershond zijn bepaald. Deze uitgangspunten en basisprincipes geven aan dat de Duitse Herder een hondenras is wat voor meerdere doeleinden geschikt moet zijn een echte gebruikshond.
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange. Zo één wou ik. Na wat speurwerk kwam ik een tijdje later in. aanmerking voor een pup bij Marjan Regtuit in Scharwoude. Zo kwam Mo bij ons officieel Noes-Mo van Marjan's' Meute. Na een goed jaar vergrootte Nell officieel Sienke-Nell van Marjan's.' Meute ons gezin. Van maart 2015 hebben we ook Femke in ons midden. eigen fok uit het C-Nest van Nell en Cloud maart 2015. heet zij Chanouk-Femke van het van het Nemo's' Hof. Uit het E-Nest van Mo en Cloud mei 2017 heb ik Maud. Zij heet officieel Enjoy-Maud van het Nemo's' Hof. Ook hebben we Joy en King in onze roedel, zij komen uit. Noble King du Soc het reutje en Nova Joy du Soc het teefje. Femke, Maud, King en Joy hebben bij onze" honden" een eigen. Wanneer later alles goed blijkt te zijn ivm heupen en. ellebogen worden Maud, KIng en Joy ook ingezet voor de fok. Ik ben een kleinschalige fokker.
Duitse Herder fokker Barfplaats.nl.
Re: Duitse Herder fokker. Bericht door hannabelgje Do 23 Jul 2015, 1417.: Ik zeg ook niet dat het normaal is, maar op die foto staat ie wel ver in stand. Deze vind ik dan wel een mooie achterhand hebben. Re: Duitse Herder fokker.
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen.
Op t eiland van Dordt Home.
Wij zijn heel trots op deze fijne roedel en ondernemen met hun verschillende aktiviteiten zoalsspeuren, gehoorzaamheidbehendigheid, fysiek fit en natuurlijk lekker wandelen fietsen en knuffelen. De oudduitse herder is een familiehond, maar zal wel mentaal en geestelijk uitgedaagd moeten worden.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten. Sinds een jaar of 15 zijn we helemaal gek van het ras de Oudduitse herder. Thuis hebben we 4 Oudduitse herdershonden: Faya, Joy, Nicky en Ynouk.

Contacteer ons