Meer resultaten voor kynologenclub

   
 
 
 
kynologenclub
 
KCWF Kynologen Club West Friesland.
Kring Den Helder. ACTIEF, DESKUNDIG, DICHTBIJ EN LEUK! bij de KCWF; Kynologen Club West-Friesland. De club waar elke hond en baas samen welkom zijn om te leren. Daarbij staat het plezier en een positieve verstandhouding tussen baas en hond centraal.
Noorder Kynologenclub Veendam, Sappermeer Uithuizermeeden.
Wil je meer weten over het specifieke aanbod bijvoorbeeld de start van een puppytraining of hondensportles van de Noorder Kynologenclub NKC voor jou en je hond kijk dan op de website www.nkc-groningen.nl of neem contact op via penningmeester@nkc-groningen.nl. Website Noorder Kynologenclub.
KC s-Hertogenbosch Kynologenclub s-Hertogenbosch e.o.
De Kynologenclub s-Hertogenbosch en omstreken is opgericht op 26 maart 1924. De vereniging biedt een aantal activiteiten aan zoals cursussen, voordrachten, keuringen en ontspanningsbijeenkomsten. Vier maal per jaar verschijnt een digitale nieuwsbrief met nieuws en informatie. Ieder jaar wordt er een clubmatch georganiseerd.
Kynologenclubs.
Wil je meer weten over het aanbod bijvoorbeeld de start van een puppytraining of hondensportles van een kynologenclub KC / hondenschool voor jou en je hond kijk dan op de website of neem contact op met de KC via e-mail.
Kynologen Club Zaanstreek IJmond KCZIJ Kynologenclub Zaanstreek IJmond.
Leden en niet-leden van de KCZIJ kunnen zich inschrijven vanaf 3 juni door 8 euro per divisie over te maken op IBAN NL20 INGB 0004351759 t.n.v. Kynologenclub Zaanstreek IJmond. Vermeld naam hond, naam handler, klasse A regulier of B junioren, senioren en divisie.

Het was een warme dag maar dankzij de bomen, tentjes, parasols en waterbadjes voor de honden bleef het gelukkig voldoende koel. Zie meer Zie minder. Kijk op Facebook. 2 weken geleden. Zo even waterdrinken denk Ava. Zie meer Zie minder. Kijk op Facebook. Kynologen Club Amsterdam. 2064 KD Spaarndam. Kynologen Club Amsterdam.
Cursussen 2018-2 Kynologenclub Woerden e.o.
Kynologen Club Woerden e.o. Op de KCW bieden we u een divers aanbod aan cursussen. Een overzicht hiervan vindt u hier.: Cursussen 2018 2. 1 PUPPEN MAANDAG 19.00 u S / K. 2 PUPPEN MAANDAG 19.00 u Y / L.
Home K.C. Gooi en Eemland KC Gooi en Eemland.
De Kynologenclub Gooi en Eemland te Hilversum is opgericht 3 november 1925 en is aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze gekwalificeerde instructeurs kunnen je helpen bij het opvoeden van je hond zodat een stabiele hond worden.
Kynologenclub Delft e.o. Plezier voor baas èn hond!
de sporten Agility, Dogdance, FCI Obedience., Flyball en Hoopers beoefenen. Drie keer per jaar kun je je in onze webshop. inschrijven voor de cursussen en sporten. en voor de puppycursussen zelfs vaker. Kynologenclub Delft is een actieve vereniging. van en voor hondenliefhebbers.
Airsport Kynologen Club.
Airsport Kynologen Club is een vereniging van mensen die graag met honden bezig zijn. Onze instructeurs allen vrijwilligers geven Puppen en Jonge Hondencursussen en groepstrainingen gedrag en gehoorzaamheid voor het verenigingsdiploma EGG A, B en C en voor de internationaal erkende diplomas Obedience B, I, II, en III.

Contacteer ons