Meer resultaten voor kynologenclub

   
 
 
 
kynologenclub
 
Kynologenclub Deventer Wijkwinkel Deventer.
Zij helpt nieuwe hondenbezitters op weg bij de opvoeding van hun favoriete huisdier. Verder geeft zij adviezen over aanschaf en verzorging, bereidt zij cursisten voor op landelijke examens en verzorgt zij nog tal van andere verenigingsactiviteiten. De lessen vinden plaats in Deventer. Website KC Deventer. Facebook KC Deventer. Kynologenclub Deventer1 Kynologenclub Deventer.
KC Oss Kynologenclub Oss en omstreken.
Dit alles is goed voor de conditie van baas en hond en het werkt aan een betere band tussen baas en hond. De communicatie tussen club en leden gaat via ons clubblad dat 4x per jaar digitaal verschijnt, via deze website en onze Facebook-pagina Kynologenclub OSS. 2018 Kynologenclub Oss en omstreken.
Kynologenclub Flevoland Home.
Er staat contributie 2017 maar u zult begrijpen dat dit 2018 moet zijn. Onze verontschuldiging voor de gemaakte fout. U kunt bij ons terecht voor.: Bezoek ons op Facebook. Het huidige clubrecord is sinds: 22 september 2015. En staat op: 2636, seconden. Copyright 2016 Kynologenclub Flevoland.
Homepage Kynologenclub Woerden Kynologenclub Woerden e.o.
Kynologen Club Woerden e.o. Kind / Hond cursus 2018. Op zaterdag 14 april starten we weer met de Kind / Hond cursus 2018. Kinderen en honden, een prachtige combinatie. Dit kunnen echt innige vriendschappen voor het leven worden. Maar hier zitten best wel valkuilen in.
KC de Hofstad, cursussen voor hond en baas Home.
Agenda en nieuws. 18 jan 24 mrt: Snuffelen aan K.N.P.V. Grote agenda weergave. Een goede opvoeding is belangrijk voor een hond om zich in onze dicht bevolkte samenleving goed staande te houden. Een puppycursus en de vervolgcursussen helpen je hierbij.
Kynologenclub Delft e.o. Plezier voor baas èn hond!
de sporten Agility, Dogdance, FCI Obedience., Flyball en Hoopers beoefenen. Drie keer per jaar kun je je in onze webshop. inschrijven voor de cursussen en sporten. en voor de puppycursussen zelfs vaker. Kynologenclub Delft is een actieve vereniging. van en voor hondenliefhebbers.
KC s-Hertogenbosch Kynologenclub s-Hertogenbosch e.o.
De Kynologenclub s-Hertogenbosch en omstreken is opgericht op 26 maart 1924. De vereniging biedt een aantal activiteiten aan zoals cursussen, voordrachten, keuringen en ontspanningsbijeenkomsten. Vier maal per jaar verschijnt een digitale nieuwsbrief met nieuws en informatie. Ieder jaar wordt er een clubmatch georganiseerd.

Wat is het doel? Kynologen Club Zeist Omstreken is opgericht in 1923 en al sinds jaar en dag de juiste plaats voor de opvoeding, gehoorzaamheid, training en beweging van uw hond. Voor zowel jonge als oudere honden heeft KC Zeist een passend antwoord voor de vragen die u heeft.
Kynologenvereniging Nieuwegein.
Kynologen Vereniging Nieuwegein. 1 month 1 week ago. De nieuwste editie van Raadar, de nieuwsbrief van de Raad van Beheer, is gepubliceerd. 8/2018 Special Dag van de Hond Met deze keer een foto impressie van de activiteiten bij de aan gesloten verenigingen.
Kynologenclub Neder-Veluwe.
Kynologen Club KC Neder-Veluwe is een kleine, maar gezellige vereniging voor hondenliefhebbers in de regio Ede. Wij verzorgen diverse trainingen. Daarnaast worden andere activiteiten georganiseerd; denk aan wandelingen, lezingen etc. De Gehoorzaamheidstrainingen bestaan uit Puppycursus, Jongehondencursus, Gehoorzame Hond 1 2 GH en Obedience het vroegere GG.

Contacteer ons