Op zoek naar oud duitse herder pups te koop?

   
 
 
 
oud duitse herder pups te koop
 
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Indien je interesse hebt in een langstokhaar pup uit kampioenslijnen neem dan even contact met ons op 0651976114. Hieronder foto's' van de teef, reu en langstockhaar pups uit een eerder nest van de teef. Oudere Duitse Herders te koop. Soms hebben we een wat oudere Duitse herder te koop. We houden vaak meer dan één Duitse Herder pup aan uit hetzelfde nest om pas later een keuze te maken. Hierdoor komt het voor dat we soms een oudere Duitse Herder te koop aanbieden. Vaak zijn deze Duitse Herders tussen de 4 en 14 maanden oud.
Aanmelding ODH pup info.
Daarnaast zullen deze pups in een vreemde omgeving meer zelfvertrouwen hebben en sociaal vaardiger zijn. Zodra onze pups oud en sterk genoeg zijn mogen ze ook naar buiten en kunnen ze naar hartenlust in de tuin spelen. Natuurlijk ontvangen we zoveel mogelijk bezoek van de toekomstige nieuwe eigenaren zodat er voldoende gelegenheid is de pups te zien opgroeien. We vinden het namelijk ook erg belangrijk dat zij een klik met hun toekomstige pup krijgen en wij zien graag de betrokkenheid tussen beiden. Pups worden hier dus nooit zomaar opgehaald en/of afgeleverd. Wij zijn als fokker aangesloten bij de Duitse Herder Club Nederland DHCN. Onze fokdieren teefje reu worden zorgvuldig geselecteerd en wij fokken zo zorgvuldig mogelijk, volgens het principe van breed fokken zoals door de DHCN gedragen. De Oudduitse Herder is een niet erkend ras volgens de Raad van Beheer, zij noemen de Oudduitse Herder ras loos, tegenwoordig zien zij de ODH als een lookalike van de Duitse Herder.
Puppyplaats.nl Oudduitse Herdershond pups aangeboden.
Is door de dierenarts gezond v. Te koop: lief Oudduits herder reutje met DHCN afstammingsbewijs. Is door de dierenarts gezond verklaard en gechipt en ingeënt met een Europees dierenpaspo. 16 mei 2018. 16 mei 2018. Oud Duitse Herder pups langhaar.
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
De pups zullen het nest verlaten rond 01/05/2019. Achter de namen van de ouderdieren worden extra gegevens geplaatst. Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2019: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
Honden te koop aangeboden, bekijk het aanbod BENZOO.
2 Shih tzu puppies 5weken oud. Honden, Shih tzu hkwnt mei 16, 2016. te koop nog 2 Shih tzu puppies een reu hele maal zwart en teefje heeft wat wit op de bost ze zijn nu 5 weken. Nestaankondiging: Raszuivere Duitse herderpups. Duitse Herder, Honden luuk mei 6, 2016. Begin juni worden de 7 pups geboren, maak nu alvast uw belangstelling kenbaar.
Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
Puppies te koop. Voor honden en pups uit een goed nest! Puppies te koop. Zoek een hondenras. Zoek een ras in de bibliotheek.: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Kies hier een rasgroep. Herdershonden en veedrijvers behalve de Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers, Molossers, Zwitserse Sennenhonden. Spitzen en Oertypen. Lopende Honden, Zweethonden en verwante rassen. Retrievers en waterhonden. niet door de FCI erkende rassen. Oud Duitse Herdershond.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Blinky Blinky, een grote dame, waar moeilijk plek voor te vinden was, is voor onze Bram helemaal het einde! Het koppel was op slag verliefd en zaten na een paar minuten. Sam Dit is kater Sam, een heel bijzondere kat.
duitse herderkennel: von nordsee sturm: puppy_begeleiding.
Wij raden U dan ook aan een boekje aan te schaffen zodat U wat in meer informatie krijgt over opvoeding, africhting enz. Een heel mooi en zeer leerzaam boek is een door de rasvereniging VDH uitgegeven dat heet: de Duitse Herdershond volop in beweging.
Pup in de puberteit Smølke puppy tijd.
Hoe leer je dit het beste aan? Sommige pups brengen vanzelf al hun speeltje of naar jou toe als je het weggooit, maar ze geven het lang niet allemaal zomaar af Leren apporteren is ni. Heeft jouw pup stress? En wat zijn dan de signalen van stress? Lees wat je het beste kunt doen en bekijk het filmpje waarbij je duidelijk de stress signalen kunt gaan herkennen. Jeuk bij puppy's.' Veel honden krijgen vroeg of laat last van jeuk. Welke oorzaken kan jeuk hebben? Onderwerpen voor puppy's' van 10 maanden. Hond wel of niet verzekeren? Jeuk bij puppy's.' De 6 zekerheden. Vers Gestoomde maaltijden. Puppy en kittenpakket. Smølke voor fokkers. Dit wil je weten! Waar te koop?

Contacteer ons