Zoeken naar poedel

   
 
 
 
poedel
 
Franse poedel Wikipedia.
Een Franse poedel of kortweg dwerg poedel is een hondenras dat afstamt van de Barbet. Doordat de Fransen veel werk aan de rasveredeling van de poedel hebben verricht wordt het ras tegenwoordig als Frans beschouwd. Of de poedel ook echt oorspronkelijk een Frans ras is is omstreden.
Poedel Pedigree.
De kleinere poedels zijn steeds populairder geworden. De dwergpoedel is de middelste soort en lijkt wat betreft grootte meer op de oorspronkelijke poedel dan de huidige standaardpoedel. Oorspronkelijk was dit de kleine Poedel, maar die naam veranderde toen het kleinste formaat werd erkend.
Poedel.
Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? Middenslag Poedel, grijs-abrikoos-rood. Middenslag Poedel, zwart-wit-bruin. Grote Poedel, grijs-abrikoos-rood. Grote Poedel, zwart-wit-bruin. Waarom een stamboomhond. Raad van Beheer.
Poedel, middenslag Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Poedel, middenslag. De Poedel kent drie varianten, de Dwergpoedel, middenslag Poedel en de grote Poedel. De Poedel middenslag lijdt regelmatig aan heupdysplasie en in iets mindere mate aan elleboogdysplasie. Ook oorontsteking, al dan niet veroorzaakt door vacht in de oren of een onderliggende allergie als atopie, zien we veelvuldig bij de Poedel.
Hondentrimster breekt internationaal door met poedel YouTube.
Please try again later. Published on Feb 19, 2015. Hondentrimster Lienke Luthart uit Tinte is doorgebroken in Italiƫ. Samen met haar poedel Lulu versloeg ze op een internationale show 150 concurrenten. Lees meer: Hondentrimster breekt internationaal door met poedel. Standard YouTube License.
Hondenvoer Poedel Yourdog.
Het Yourdog hondenvoer voor de volwassen toy of dwerg poedel bevat goudsbloem, groenlipmossel en cayennepeper en de senior toy of dwerg poedel heeft vooral baat bij zeewier, smeerwortel en rozenbottel. Het Yourdog hondenvoer voor de middenslagpoedel bevat een aantal specifieke ras-specifieke ingrediƫnten.
Vind poedel in Honden Chihuahua's' en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
Waarom toch al die kansloze rassen kruizen met de poedel Om ze wat op te leuken want de poedel is zoooooo leuk De poedel is slim aanhankelijk zeer makkelijk te trainen 100% antiallergie 100% niet verharend heeft een heel relaxt karakter is bijzonder mooi om te zien om mee te rennen te spelen te.
welkom op onze site.:
5 november 2017, op de dogshow te Bleiswijk behaalde onze rode toy reu Glorius Garry Faina Ukrayna in de open klasse: 1ste Excellent, CAC/CACIB, beste reu. Wij zijn lid van div. ras verenigingen waaronder: de VVPV Vereniging van Poedel Vrienden i.O.
Poedel Rassen Honden Hondenrassen.
Al in de 16e eeuw werd melding gemaakt van de Pfudel, de eerste afbeeldingen stammen uit de 17e eeuw. Er zijn verschillende landen die de poedel als hun eigendom hebben geclaimd Duitsland, Rusland, Frankrijk maar in 1936 is besloten dat de poedel een Frans ras is.
Harlekijn Dwerg Poedels.
Dus voor fokkers, is het een echte uitdaging om de juiste combinaties te vinden, om het ras te verbeteren en de bloedlijnen sterker te maken. Info: Harlekijn Dwerg Poedels. Foto impressie van Harlekijn dwerg poedel pups in div. aftekeningen en kleuren.

Contacteer ons