Op zoek naar drentse patrijs?

   
 
 
 
drentse patrijs
 
Drentse patrijs Dierenasiel Brammelo. Drentse patrijs Dierenasiel Brammelo.
s Morgens: 1000: uur 1200: uur. s Avonds: 1700: uur 1800: uur. Op telefonische afspraak elke dag van de week. Vrijdags: 1400: uur 2100: uur Inloopmiddag en avond alleen voor asielkatten. Ons Asiel in het nieuws. Dier van de week.
Drentse patrijshond SZHSZH.
In tegenstelling tot veel andere rassen is de Drentse patrijs niet gekruist met buitenlandse rassen om de jachtinstincten te verbeteren, In Drenthe vond men dat de patrijshond prima voldeed aan de eisen die de boerenjagers stelden en dankzij hun langere vacht liepen deze honden geen beschadigingen aan hun lichaam op in het ruige Drentse heidelandschap.
Vakantiehuis De Drentsche Patrijs in Mantinge huren bij Belvilla.
Prima huis is een prachtig onderhouden tuin, gelegen in het zeer rustige drentse boerenland. Huis was prima warm te houden met de gaskachels, de geiser voor het warm water was ronduit slecht waakvlam gaat soms uit en te weinig water om te douchen.
jachthondenkennel.nl.
Welkom op deze site, wij hopen u hiermee te informeren, Drentsche Patrijs pups verwacht na 28 Jan. Welkom op de website van Kennel van de Meerpoel. Wij fokken Duitse Staande Langharen Drentsche Patrijshonden. Wij zijn Harrie Annie Bukkems v.d. Sinds 1975 fokken wij Drentsche Patrijshonden.,
Kleine Campings Overzicht van Kleine Campings in Nederland en Europa.
Klik hier om de website van Camping De Drentse Patrijs te bezoeken en om meer te lezen. Camping De Drentse Patrijs. 7975 RS Uffelte. 0 20 kampeerplaatsen. X 21 40 kampeerplaatsen. X 41 60 kampeerplaatsen. Ligging van Camping De Drentse Patrijs.
De Drentsche Patrijshond.
De Drentsche Patrijshond ook wel liefdevol Drent genoemd is een voorstaande jachthond.Dit wil zeggen dat hij het wild aanwijst met zijn neus.Het is een uitstekende jachthond en kan goed apporteren.Een hond die jaagt onder het geweer, dit wilt zeggen dat hij in de buurt van de jager blijft.
Drentsche patrijshond Rassen Honden Hondenrassen.
De honden zijn geschikt als jachthond, maar ook als gezelschapshond, het zijn echte harde werkers. De Drentsche patrijshond heeft veel beweging nodig, lekker kunnen rennen in de weilanden of mee rennen aan de fiets is wat zij iedere dag nodig hebben.
Drentsche patrijshond Wikipedia.
Bracco italiano Braque d'Auvergne' Braque de l'Ariège' Braque du Bourbonnais Braque Dupuy Braque français Braque Saint-Germain eský fousek Drentsche patrijshond Duitse staande hond draadhaar korthaar langhaar stekelhaar Engelse setter Épagneul bleu de Picardie Épagneul breton Épagneul de Pont-Audemer Épagneul français Épagneul picard Gammel dansk hønsehund Gordon setter Griffon Boulet Griffon Korthals Grote münsterländer Ierse setter Kleine münsterländer Perdigueiro de Burgos Perdigueiro português Poedelpointer Pointer Slovenský hrubosrstý stava Spinone italiano Stabij Vizsla Weimarse staande hond.
Drentsche Patrijshond Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Drentsche Patrijshond, ook wel de Drent, is een ras die ontstaan is in de 16e eeuw en deze rashond vindt men vaak terug op oude schilderijen. Deze hond werd gekruist met allemaal andere rassen, behalve in de provincie Drenthe, daar bleven deze honden raszuiver.
Van de Olinckhoeve Drentsche Patrijshonden Kennel van de Olinckhoeve.
Kennel van de Olinckhoeve is de Drentsche Patrijshonden kennel van Gabe Olieman in Mariënvelde, Gelderland. Als sinds 2002 zijn wij actief met de Drentsche Patrijshond. Eerst als een mooie roedel huishonden, maar sinds 2010 ook actief als fokker van de prachtige ras.

Contacteer ons