Resultaten voor duitse herder langhaar

   
 
 
 
duitse herder langhaar
 
Oud Duitse Herder Langhaar.
Dit zal zo eind van dit jaar zijn. Wij zijn de trotse eigenaren van 2 mooie Oud Duiste Lanhaar Herders. Met Kyra hebben wij 2 nestjes gefokt en daaruit Noa gehouden. Deze mooi en lieve dames hebben een stamboom van de Raad van Beheer. Zij zijn echter gefokt met de kenmerken van een Oudduitse herder.
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
Tarieven Buddy's' Place Trimsalon.
Coton de tulear. Dandie Dinmont Terrier. Duitse herder langharig. Duitse staander draadhaar. Duitse staander langharig. Engelse Cocker Spaniel. Engelse Springer spaniel. Grand Basset Griffon Vendeen. Hollandse Herder Langhaar. Hollandse Herder Ruwhaar. Irish Glen of Imaal Terriër. Irish Soft Coated Wheaten Terriër.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Show Archief 2013. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
oudduitse herder kennel OfDraccsclan.
Welkom op Of Dracc's' Clan. welkom op de website oudduitse herder kennel of dracc's' clan. hier kunt u de belevenissen volgen van onze vier kanjers van honden. Acun oudduitse herder DDR. Ginn oudduitse herder DDR. Djilzz Duitse Herder langhaar. oudduitseherderkennel, oudduitse herdups.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Maar ook waaks. De OudDuitse Herder vindt zijn oorsprong in Duitsland uit verschillende types herdershonden. Er bestonden langhaar, ruwhaar en gladhaar herdershonden en dan ook nog in allerlei kleuren en types. Deze honden deden dienst als bewaker van huis en haard en/of het hoeden van de kudde. In die tijd fokte men uitsluitend op karaktereigenschappen en keek men eigenlijk niet naar het uiterlijk. In de oorspronkelijke Duitse Herdervereniging die eind negentiende eeuw werd opgericht aanvaardde men elke type vacht en kleur.
Oudduitse Herder, Rex Archief Belgiumdigital forum Digitale fotografie.
Deze oud duitse herder is gewoon een standaard DH met langhaar. De Harzer Fuchs en andere Bodenstndige Htehunde zijn de echte oud duitse herders. Wel n mooie hond natuurlijk. Ms wat te hard verscherpt. 11 mei 2013, 1746.: Deze oud duitse herder is gewoon een standaard DH met langhaar.
HULP voor Duitse Herders Startpagina Facebook.
Precious Paws Around The Globe. Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland. Voor de lol. VDH vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden. Honden/katten Op Zoek Naar Een Gouden Mand. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Erf. Pagina's' die deze pagina leuk vindt.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Je vind er nauwelijk Duitse Herder langstockhaar voorvaders in. Hij heeft dan ook een volledige rechte rug. Verder heeft hij een super relaxt karakter, een prachtige bouw en een stevige bone. Kortom hij heeft zich ontwikkelt tot de reu waarvan ik droomde.
Het begin van mijn kennel vandepluijmenslot.
Een mooie zwart bruine ze kwam uit enschede van Bram Nellestein. Hij fokte zo af en toe een nestje. Ze is ook door ouderdom overleden en heeft nooit geen puppys gehad. Toen zijn we weer naar een duitse herder langhaar wezen zoeken.

Contacteer ons