Resultaten voor duitse herdershond

   
 
 
 
duitse herdershond
 
Populaire hondenrassen Duitse herdershond Aniek Wendt.
De Duitse herdershond zie je veel in Nederland. Het is een populaire hond. De naam zegt het eigenlijk al: de Duitse herder is een herdershond. De Duitse herder is van oorsprong gefokt als schaapsherdershond, om vee te hoeden en bewaken.
Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Lieve duitse herder pups. Lieve duitse herder pups beide ouders aanwezig ze zijn gechipt ontwormt en hebben een paspoort ze mogen mee na een nieuw baasje voor interesse 0621347573. Duitse Herder pups. Mooie duitse herder pups.geboren 15-10-2018. Goede waakse ouders.
Rasbeschrijving Duitse Herder.
Meyer en M. De Duitse Herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast. De Duitse herdershond moet in zijn karakter beeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn.
Duitse Herdershond Karakter en aandoeningen Orthopedischhondenkussen.nl.
De Duitse Herder is dan een vriend voor het leven. Voor welke aandoeningen heeft de Duitse Herdershond aanleg? Net zoals andere grote hondenrassen heeft de Duitse Herder kans op een aantal erfelijke gewrichtsaandoeningen. In de eerste plaats heeft de Duitse Herder aanleg voor heupdysplasie.
Duitse herder Burmees.nl.
De honden worden vaak gebruikt als waakhond en politiehond. Geschiedenis De Duitse herdershond werd oorspronkelijk gefokt voor het hoeden van schapen, maar al snel ontdekte men dat de Duitse herder vele andere kwaliteiten had waar hij beter in uitblonk. Uiterlijk Als je naar de Duitse herdershond kijkt, zie je een grote, gestrekte, krachtige en goed gespierde hond.
Duitse Herdershond Bailey sinds 25 maart vermist.
Laatste update: 26-03-2018 1501.: Duitse Herdershond Bailey sinds 25 maart vermist. Foto: Margje Slager. Wij missen sinds gisteravond zondag onze hond Bailey, vanuit de omgeving Berkenstouwe. Deze Duitse Herder is een niet zo grote, maar ranke hond. Heeft iemand deze Duitse Herdershond gezien?
Duitse herder Herdershonden.nl.
20 Celebrities en hun herdershond. 18 september 2016. Hier zijn 10 feiten die herdershonden liefhebbers. 28 maart 2016. Deze herder heeft net gegeten maar wat. 16 april 2016. Duitse herder haalt bal, keert terug en. 16 april 2016. Deze Duitse herder danst met haar oren.
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Reageer niet op aandacht vragen van je hond en laat hem niet het speeltje zien.
De Duitse Herder Over karakter, verzorging en opvoeding.
De vachtverzorging van de Duitse Herdershond is niet moeilijk. Met een stevige borstel en een zogenoemd herdersharkje kom je een heel eind. Het is wel zaak dat het regelmatig gebeurt, want de Duitse Herder kan stevig verharen, zeker als hij in huis gehouden wordt.
LICG Rashondengids.
De Duitse Herdershond is een intelligente, aanhankelijke hond met veel werklust. Hij heeft vrij veel beweging nodig en wordt graag uitgedaagd. Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden. Honden uit een werklijn zijn alleen geschikt voor mensen met ervaring.

Contacteer ons