Resultaten voor herdershond kopen

   
 
 
 
herdershond kopen
 
licg.nl Duitse Herder.
Kies het juiste ras voor uw situatie: lees vóór het kopen eerst of de Duitse Herdershond het ras is dat u zoekt. De Duitse Herdershond of kortweg Duitse Herder is van oorsprong gefokt als schaapherdershond, om vee te hoeden en bewaken.
Home Misthy's' Friends.
Zwitserse witte herder kennel Misthy's' Friends is een Zwitserse witte herder kennel, waar de honden in huiselijke kring verblijven. Hierdoor krijgen ze een goede band met mens en dier. Onze Zwitserse witte herder roedel bestaat op dit moment uit onze teven Char Merel, Enjoy, Heaven, Lotus Lola, Nikita, Pasja Paris en Lady en onze reuen Easy en Nio.
Arrack's' Home Home.
Een pup kopen bij Arrack's' Home. Pups te koop. Arrack's' Home Kamatz. Arrack's' Home Darwin. Arrack's' Home Tejay. Arrack's' Home Idefix. Contact Affordable solution. Main Promo Images. op 21-12 zijn er 9 pups geboren. Helaas zijn er 2 teefjes overleden.
Reu of teef De voor en nadelen van een Reu en Teef op een rij gezet.
Puppy zindelijk maken. Welke hond past bij mij? Ik wil een puppy kopen. Wandelen met mijn Puppy. Puppy eerste dag en nacht in huis. Clickertraining voor je hond. puppy opvoeden op een positieve manier. tips van professionele hondentrainers en dierenartsen.
Duitseherder Honden Tweedehands.nl.
duitse herder pups zeer mooi. Hallo Duitse herder fans, Wij zijn een leuk stel prachtige duitse herder pups. Wij wonen momenteel nog bij pa en ma. Omdat wij al oud genoeg z. 3 oktober 2018 1735: Holten. Overige categorieën in Honden. Bekijk tweedehands.nl op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.
Wat kost een rashond? Dier en Natuur: Huisdieren.
Wat kost een Duitse herdershond: tot 1.200. De Duitse herder is een middelgrote hond met een goedaardig karakter, maar met een sterke wil. De Duitse herder moet een goede begeleiding hebben om te voorkomen dat het geen slechte eigenschappen creëert.
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Onze 2 honden hebben hier alle vrijheid in en om ons huis, wij hebben ze niet in kennels, hierdoor kunnen ze heerlijk rennen en spelen op ons ruime erf. We zijn aangesloten bij deze rasvereniging voor Oudduitse herders en Langstokharige herders klik op de banner.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel Von" Mayernhof." Rauwbloksweg 8 7691 BS Bergentheim. Duitse Herder kennel. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H.
Honden Betongoed.nl.
Poeren en fundering. Terug naar overzicht. de feestdagen worden de orders vanaf 9 januari 2017 geleverd. Wij wensen u goede kerstdagen en een voorspoedig 2017! Irish Glen of Imaal Terriër zittend. 1 2 weken. Welsh Corgi Pembroke. 1 2 weken.

Contacteer ons