Zoeken naar herdershond te koop

   
 
 
 
herdershond te koop
 
Turkse herder Herdershonden.nl.
Vacht: Kort 1 cm of ruw tot 4 cm. De Turkse herder, vaak ook Anatolische herder genoemd, is een grote herdershond afkomstig uit Turkije. De hond is krachtig en zeer waakzaam. Ondanks het grote postuur van de hond, is de Turkse herder erg wendbaar en snel. Aard Turkse herder. De Turkse herder is geen beginnershond: hij is sterk, waakzaam en vrij dominant van aard. De hond vertrouwt sterk op het eigen instinct en heeft een strakke opvoeding nodig. De Turkse herder is terughoudend richting buitenstaanders en beschermend over bekende personen. Het ras is intelligent en neemt vaak zelf initiatief om actie te ondernemen wanneer dat in de ogen van de hond nodig is.
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
In 2001 zijn wij hier gaan wonen, omdat wij meer ruimte wilden om onze hobby goed te kunnen uitoefenen. Wij specialiseren ons in het fokken en africhten van werkhonden voor politie en beveiliging. Dit doen wij met de Duitse Herder.
Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Mechelse Herder Herder Herder Herder Herder Herder Kennel Kennel Kennel Kennel Kennel Kennel Ot Ot Ot Ot Ot Ot t t t t t t Blomen Blomen Blomen Blomen Blom
De kennel staat officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, en is lid van de rasvereniging van Belgische Herders, de N.V.B.H. Vanaf 1967 fokt onze kennel al Mechelse Herders, met als doelstelling intelligente honden te fokken die geschikt zijn voor in de sport, maar ook sociale omgang hebben met kinderen, zie Gezinshonden.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Een moedige, verstandige waakhond, gemakkelijk op te leiden en bovendien lief met kinderen Hij moest groot genoeg zijn en heel werklustig. Het leek ons verstandig te kiezen voor een Duitse Herdershond tot we enkele dagen later de Witte Zwitserse Herdershond ontmoetten.
Nieuws Joli de FeJa.
Vanwege annuleringen vanuit het buitenland Belgiƫ en Duitsland zijn er nog pups te koop. Ik heb fantastische pup-opvang gezinnen allen in het bezit van Laekense herders die aangeboden hebben een pup die naar het buitenland verkocht wordt op de leeftijd van 15 weken, 7 weken te verzorgen, socialiseren etc etc.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
De adoptiebijdrage is 290 inclusief transport naar Nederland. Er wordt geprobeerd te helpen daar waar hulp het hardst nodig is en er wordt bemiddeld voor honden die een fijn thuis zoeken in Nederland. De adoptie van een hond wordt van begin tot eind geheel begeleid door een klein ervaren team. ACE HUGO 15539-EEN JONGE HERDERSHOND!
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
De honden hebben veel moed, strijddrift en zijn geschikt als geleidehond, waakhond, verdedigingshond, diensthond en herdershond. Maar het zijn ook echte familiehonden vanwege het zachtaardige karakter. Het ras is erg goed trainbaar, omdat het alerte en opmerkzame honden zijn. De meeste Oudduitse herders houden erg van sport en spel en zijn dan ook goed te activeren.
Pup en herplaatsers te koop Oost Europese Herdershond VEO Startpunthonden.
Oost Europese Herdershond VEO. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Oost Europese Herdershond VEO, pup en of herplaatser te koop. Bijgaand tref je een overzicht aan van pups die te koop zijn van het ras Oost Europese Herdershond VEO.
Duitse herder Forum Forumoverzicht.
Duitse herder en pups. Onderwerpen Berichten Laatste bericht. Pups te koop. Pups te koop van erkende fokkers. 2 Onderwerpen 3 Berichten Laatste bericht Re: Ben vom Anrachtal x. door Kayleigh Bekijk laatste bericht. 03 feb 2019, 1155.: Herplaatsing Duitse herder.
Aen Den Noordendijck.
Geboren en opgegroeid naast een dierenarts met praktijk aan huis kreeg ik voor mijn zesde verjaardag dan eindelijk na lang zeuren mijn eerste eigen hond, Bas. Na Bas kwam Skip, een Heidewachtel en toen Skip negen jaar oud was kwam Noah, mijn eerste Zwitserse Witte Herder.

Contacteer ons