Meer resultaten voor mopshond

   
 
 
 
mopshond
 
Mopshonden Pugs.nl.
Dit is de plek voor alles over mopshonden, van informatie tot foto's' en van een forum tot producten voor je mopshond. Via het menu aan de linker zijde kun je veel info over en foto's' van deze vriendelijke platsnuiten vinden.
Mopshond Rashondenwijzer.
Wil je nog steeds een Mopshond? De Mopshond heeft nog tal van andere erfelijke aandoeningen, die het welzijn van de hond aanzienlijk benadelen, vaak al vanaf jonge leeftijd. Vraag jezelf dus eerst af of je actief wilt bijdragen aan dit ernstige dierenleed.
De Mopshond Mopshonden El Hortensia disfile.
Van een heel beroemde mopshond Odi weet bijna niemand de naam, maar die bewees wel dat je een mops veel kan leren door zijn optreden als pratende mopshond in de show van David Letterman. Een mops heeft een groot, zwaar hoofd, rond maar niet appelvormig, met een korte, stompe, vierkante snuit en diepe rimpels op het voorhoofd.
De razend populaire Mopshond: Doen ze alles wat de reclame belooft? video NH Nieuws.
BEVERWIJK BEVERWIJK Ze zien er grappig uit, ze zijn sociaal en ze houden niet van lange wandelingen. De mopshond wordt steeds gewilder, maar nu dit hondenras sinds de zomer de hoofdrol heeft in de reclamefilmpjes van een bekende bouwmarkt, lijkt zijn populariteit niet meer te stuiten.
15 Bewijzen dat de mopshond de meest intelligente levensvorm op aarde is Superlief Upcoming.
6 Een mopshond heeft energie voor tien en is altijd bereid te spelen. Deel dit GIFje via. 7 Waarbij de intelligentie van de mopshond vooral bij balspelen opvalt. Deel dit GIFje via. 8 De mopshond is een jachthond pur sang.
Mopshonden van Oogappel Diesajn Pugs.
Op deze site vindt u informatie over onze Mopshonden. Als we een nestje Mopshonden fokken, fokken wij volgens de richtlijnen van de rasstandaard en letten we goed op de gezondheid van de Mops. Het karakter van de Mopshond vinden we ook erg belangrijk.
Mopshond Hondentrainingen.
Elke kleur moet zuiver zijn om de aftekeningen goed tot zijn recht te laten komen, zoals het zwarte masker, de duimafdruk op het voorhoofd en naast de krulstaart en de platte snuit het andere karakteristieke punt van de Mopshond, namelijk de aalstreep zwarte streep van de achterhoofdsknobbel tot aan de staartpunt.
Woonaccessoires met Mopshond thema Gifts More.
U kunt een laptray met een afbeelding van een Mops kopen, een handige hanger met Mops figuur kopen en een leuke binnenmat met een baby Mopshond kopen. Woonaccessoires Mopshond kopen? Woonaccessoires met Mopshond thema. Bent u gek op de Mopshond?
Mopshond hondenvoer goedkoop bestellen bij Brekz.nl.
De Mopshond is niet zo beweeglijk, heeft niet veel ruimte nodig en heeft voldoende aan korte wandelingen. Door zijn bouw heeft de mopshond al snel moeite met ademhalen. Voor de Mopshond is het dan ook belangrijk om overgewicht te voorkomen.
Mopshond.
In een gezinssituatie waar kinderen op een verantwoorde manier met honden kunnen omgaan, is deze hond dan ook prima op zijn plek. Stel in de omgang met de Mopshond wel duidelijke grenzen en voorwaarden, want als u het aan de Mopshond overlaat, dan stelt hij deze liever.

Contacteer ons