Op zoek naar oudduitse herder?

   
 
 
 
oudduitse herder
 
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Ik heb regelmatig mensen moeten teleurstellen die mee wilde doen aan een examen of clubmatch maar een Oudduitse Herder bleken te hebben ipv een erkende Langstokhaar. Verschil Duitse Herder en Oudduitse herder. Alle Oudduitse herders stammen dus af van de normale stokhaar Duitse Herder.
Welkom Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Ontstaan Oudduitse herder. 2017, fan" Anne's' hiem." Welkom op deze website: fan Annes hiem. opgericht in 2010. Ik ben Annelies Slagman, ook vaak Anne genoemd.Ik ben getrouwd met Simon en wij hebben 3 kinderen. We wonen in een boerderijtje in Boornbergumonder de rook van Drachten in Friesland, vandaar ook deze Friese kennelnaam.
Of Shinjis Star Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star.
Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder volledig Oudduitse Herdershond en afgekort ODH en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing.
oudduitse herder fokkers.
Aangesloten fokkers ADRV eV. Van Chikas Erf. Van Santvliet Hoeve. Van de Maro-Hoeven. Les Bois de Loup. Von Schloss Bladenhorst. Aus der Soester Börde. Von Strickers Kotten. Zoeken naar: Zoeken. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis. Proudly powered by WordPress.
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker zwarte Oudduitse Herders. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof. Axelsestraat 13 4576 RM Koewacht NL. Ik ben een kleinschalige Oudduitse Herder fokker. Hondenfokker Meer info. Oudduitse Herder van Möhnesee. Dalmer Weg 36 59510 Lippetal-Lippborg-NRW. Oudduitse herders, langstokhaar herdershonden.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Omdat de Oudduitse herders zo leergierig en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken. De Oudduitse herder kan, mits hij goed gesocialiseerd is, prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Welkom op voorhorsthoeve.nl, de website van onze kennel in Heeten, waar oudduitse herders leven en opgroeien. Op deze website vindt u alle informatie over ons, de honden en hun geschiedenis, maar ook nesten en puppies worden geplaatst! De Voorhorsthoeve is een erkende kennel en beschikt over het certificaat van de LSOHV. Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat.
DHCN: Duitse Herder Club Nederland.
Oudduitse Herder kennel. from" Luna Wolfskin." Oudduitse Herder kennel. Duitse Herder Langstokhaar kennel. Francisca Cis van Hees. Oudduitse Herder kennel. Oudduitse Herder kennel. van" t Neerland." Oudduitse Herder kennel. van Het Nieuwe Waespijck. Oudduitse Herder kennel. van het Oudduitse Herderparadijs.

Contacteer ons