Zoeken naar oudduitse herder

   
 
 
 
oudduitse herder
 
Oudduitse Herder kennel van Marjan's' Meute.
Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. honden duitse herder pups. mechelse herder pups. langharige duitse herder pups. oud duitse herder pups. golden retriever pups. gratis duitse herder. duitse herder pups te koop. oud duitse herder. american stafford pups. Categorieën Toon alle zoekertjes.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herders. Puppy's' nest A-D. A-nest oudduitse herder pups. B-nest oudduitse herder pups. C-nest oudduitse herder pups. D-nest oudduitse herder pups. Puppy's' nest E-H. E-nest oudduitse herder pups. F-nest oudduitse herder pups. G-nest oudduitse herder pups. H-nest oudduitse herder pups.
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
GEBOORTE EN WEEK 1 VAN HET H-NEST. Algemeen voorkomen van de Oudduitse Herder. Opvoeden van een pup. Steeds in gedachten. Hallo beste mensen, via mijn site wil ik jullie kennis laten maken. met mijn Oudduitse Herders Mo en Nell. Zij zijn trouwens de basis.
Oudduitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Oudduitse Herder Kennel. Hondenfokker Meer info. Kennel vom Wede. Borgweg 79 9608 TG Westerbroek. Wij zijn fokkers van de Oudduitse DDR herder. Hondenfokker Meer info. Kerkheide 2 5513 ND Wintelre. Af en toe n nestje prachtige Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
Oudduitse herder kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Via de Briard en Ierse Wolfshonden heb ik mijn hart nu verpand aan de Oudduitse Herder. Interesse in een pup? Ik fok gemiddeld één nestje per jaar dus meld u op tijd aan! Privé-training voor baas en hond op tijden waarop het u schikt.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Rasstandaard Oudduitse Herder.
Andere leuke links. Rasstandaard Oudduitse Herder. De Oudduitse Herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast. Belangrijke verhoudingen in maat: De schofthoogte bedraagt voor reuen circa 60 tot circa 68 cm, bij teven circa 55 tot circa 63 cm.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was. Dus ik ben toen op internet gaan zoeken en ben terecht gekomen bij de Oudduitse Herder.
Puppyplaats.nl Oudduitse Herdershond pups aangeboden.
Oudduitse Herder pups. De Oudduitse Herder is een imposante, mooie hond. Het karakter is stabiel, ze zijn vrolijk, intelligent, veelzijdig, moedig en waaks. Deze karaktereigenschappen maken de Oudduitse Herder tot een zeer prettige huisgenoot, waar men van alles mee kan ondernemen, zoals.

Contacteer ons