Op zoek naar weimaraner?

   
 
 
 
weimaraner
 
Hondenvoer Weimaraner Yourdog.
SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ras-specifiek hondenvoer Tags: Weimaraner korthaar, Weimaraner langhaar, Weimarse Staande hond. Yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Voor het maken van een 12 KG Yourdog wordt 106, KG vlees ingedroogd.
Weimaraner Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Weimaraner. De Weimaraner heeft een hoger risico op atopie omgevingsallergie en oogaandoeningen, zoals staar cataract en distichiasis irriterende haren op de ooglidrand. Ook aandoeningen van het ruggenmerg, heupdysplasie en elleboogdysplasie worden zo nu en dan gezien bij dit ras.
Weimaraner, korthaar.
Kleine witte aftekeningen op borst en voorvoeten toegestaan. Soms over het midden van de rug een meer of minder brede aalstreep. De schofthoogte van de Weimaraner ligt tussen de 55 en 70 cm. Het gewicht varieert van 25 tot 40 kilo.
Weimaraner pups Honden 2dehands.be.
super leuke pups huiselijk opgevoed gewent aan kinderenkatten, en andere honden voorzien van 3 nodige vaccinatiesontworming, kurenmicrochip, E. gisteren 1141: Rijkevorsel. Weimaraner pups te koop. Weimaraner pups te koop. Al onze Weimaraner pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort.
Weimaraner kennels in Nederland Doggo.nl.
Kennel: Basset Artésien Normand, Dalmatiër en Weimaraner. Hondenfokker Meer info. Van de Tuindershof Weimaraners Duitse Staande. Zwarte Dijk 45 5121 ZA Rijen. Al gedurende vele jaren fokken wij met regelmaat Duitse Staande Draadharen en Weimaraners korthaar, waarbij gezondheid, karakter en gebruiksdoel hoog in het vaandel staan.
Weimaraner Yvonne van der Meer.
28 november, 2015 in Hondennieuws: Doppen sparen voor geleidehonden. Home Hondenfokkers Weimaraner Weimaraner. Geplaatst op 14 november, 2015 door Yvonne van der Meer in Hondenfokkers // 0 Reacties. Weimaraner behoort tot de oudste jachthondenrassen behoort, is de Weimaraner gelukkig nog niet overbekend.
De Weimaraner.
Mensen die zich inlezen over het ontstaan van deze jacht hond en weten dat de weimaraner dit scherpe randje heeft, zullen juist hierom, een weimaraner nemen. Ben je bereid de tijd te investeren voor het opvoeden, socialiseren en het trainen van je hond dan heb je aan een weimaraner een gouden jachtmaat en bovendien een hond die voor jou door het vuur gaat!
Weimaraner Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Veelgestelden vragen FAQ. Lees meer over Hill's.' Weimarse Staande Hond Informatie en persoonlijkheidskenmerken. Weimaraner Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Yorkshire Terriër Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Sint-Bernard Informatie over hondenrassen Hill's' Pet. Fox Terriër Draadhaar Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Weimaraner.
Vader: Czech Casanova Ze Slezskych Lesu, was Benelux Winner 2015, Bundesjugendsieger, Nederlands Jeugdkampioen 2012, Duits Jeugdkampioen en Nederlands Kampioen. Ons B-nest, geboren 6 augustus 2016.: Ons A-nest, geboren 1 juni 2015.: Weet u nog de Weimaraner in de reclame van Ikea op de bank, dat is Digo!
Weimaraner De Jagersvereniging.
De Weimaraner is een continentale staande hond en daarmee een echte allrounder. Ze worden gebruikt voor en na het schot: ze apporteren het geschoten wild zowel uit het water als van het land, en kunnen prima ingezet worden bij de nazoek van grofwild.

Contacteer ons